Thursday, August 20, 2009

AHLAN YA RAMADHAN!

Pejam celik, Pejam celik... da nak Bulan Ramadhan... nak cerita ttg bulan Yang sangat dirindui ini, rasanya tidak memadai dengan satu post... lagipun sekarang ini agak busy... tak dapat nak update blog... banyak je yang nak dikongsikan dengan korang dan korang tentang apa yang aku dapat sepanjang seminggu duk Cairo ni... iA, ada kelapangan waktu, akan diupdate blog ini...

a few videos to iA, get us geared up for Ramadhan, and lift our spirits of Ramadhan... :)

Lord of Ramadan



Harapan Ramadhan- Raihan feat Man Bai



a;lksj

4 comments:

aminh said...

yay. anas update.

ko watpe di kairo?

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

haha... miss you too amin... XD...

aku buat apa di cairo?... banyak je... tarbiyyah, ukhwah, ilmu... next year tak tau nak balik ke tak... best cuti Summer sini...

siti salwani said...

salam,

selamat menjalani ibadah puasa.. Lamenye tak update..

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

thanks.... you too... selamat menjalani ibadah puasa...
huhu... bukan tak nak update... tapi, keadaan tak berapa mengizinkan...