Saturday, July 5, 2008

suka2...suka gila

TARIAN DEWA, when i 1st saw it, it was really funny.

tgk video ni dlu , bru tgk video kat bwah tu.... hehe

video

so it was when me and my schoolmates, zarith, zahir, ismail and hafiiz were in form 4. ktorang kat kemas waktu tu. jadi urusetia karnival antidadah kat situ. then bila dah habis, sumer orang gi dewan ntuk majlis penutup. kitorang kena jaga alat2 nasyid. (actually kena gi dwan gak, tapi ktorang 'volunteer' nak jaga alat2 nasyid, prihatin laa katakan... akal malas pergi...huhu) cikgu pun kata ok... pergh, seb baik x pergi majlis tu. lama gila.......then, keboringan la pulak, so ktorang keseronokan laa. haha.. tetiba je dpt ilham nak tiru tarian dewa tu, (ingat ckit2 jer) haha sound effect pun guna mulut jerk... huhu... enjoy....

video

hahahaha...... waktu muda2... biasalah... tahun honeymoon... lawak gila rr bila tgk balik, can't stop laughing..........................................................................................................................
*sigh*............ malu pun de tnjuk vdeo ni, tapi xpelah... that's just one side of me you guys got to know......

a few pics we took b4 making the video.......





time form 4 memang best!!!!

2 comments:

top the pop said...

hahaha...pe je ko nie..

de lak yg korng nye...

hahaha,

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

hahaha

amacam ada bakat?...

hahaha.. udahlaa pkai suara je, duk tahan gelak lak tu...