Saturday, July 18, 2009

Diary...

The story as of 19th July

1) Finished my Last Paper, Finals 1st Year ... Alhamdulillah...
2) Settled our new appartment... Renovation... if all goes smoothly, we'll be moving in on the 28th July... pics later
3) Dah ganti handset... Sony Ericsson w395... hamdu lillah4) dah dapat passport, so tgh arrange ntuk buat umrah... rabbuna yusahhil..
5) Sgt jeles tgk org beli2 barang, packing2 barang... mereka nak pulang ke tanah air...

that's it kot...

Lastly nak pesan pada diri sendiri and my beloved readers... dah abes exam ni, memang seronok, tapi jangan lupa diri, and more importantly, jangan lupa TUHAN...
suka pantun pd blog Nuaim(promote lagi)

8 comments:

Mukmin Mohd Khairi said...

salam..

wah,, dah ada hp bru.. no bru?/??

mantapla anas.. be strong,, rspectla..

siti salwani said...

confirm la pi umrah???
aminnn!!!
harap semuanya berjalan dengan lancar..

anwar azhari said...

henset baru.....!!!


wooo...

jelez woo...



henset dye lawa..





henset ak kalo nk trade-in ngan kedai henset smalam tuh dpt shai yg ad daun2 je kot..

almost worthless

haha

nyway im still happy

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

haha... thanks guys

mukmin> don't worry... still using the same number... semoga Allah beri kekuatan... life is short... tgk! da stahun saya kat mesir ni...

Salwani> nope... x conrifm lagi umrah... tgh arrange lagi... kalau boleh nak cuba dapatkan pergi in Ramadhan... iA...

TepT> huhu... thanks for accompanying me to buy my new hp... semoga Allah jauhkan aku drpd keburukan hp itu, dan mberikan kebaikan padanya padaku...

Anonymous said...

tuhan? allah is better. tuhan has a lot of meanings

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

I'm intrigued...
it has lots of meanings... such as?

suhailsufian said...

mabruk !

Muhammad Anas bin Kamarudin said...

Allah yubarik fik...

sorry bnyak2 ustaz... dan terima kasih kerana memahami kami... :D